Μια βραδιά στην Times Square 04/10/2019
Μια βραδιά στην Times Square

Αν ο πανικός που θα επικρατεί με το που θα βγαίνετε από την πόρτα του δεν σας ενοχλεί, τότε το νέο Edition, της ομώνυμης αλυσίδας ξενοδοχείων, στην πολύβουη Times Square του Μανχάταν αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση διαμονής.

Αποτέλεσμα συνεργασίας του επιχειρηματία Ian Schrager (συνιδιοκτήτη και συνιδρυτή του ξακουστού κλαμπ της δεκαετίας του 1970, Studio 50) και της Marriott International, το The Times Square Edition φιλοδοξεί να συμβάλει στην αναγέννηση μιας πλατείας που μεσουρανούσε μέχρι τη δεκαετία του 1960, αλλά μετά έπεσε σε παρακμή.

Δυνατό του χαρτί, ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ John Fraser, που θα ηγείται και των πέντε εστιατορίων – από το Terrace Restaurant και το Paradise Club μέχρι το φαινομενικά διακριτικό Lobby Bar, η βεράντα του οποίου τα βράδια μετατρέπεται σε θεωρείο για το φαντασμαγορικό σόου που προσφέρουν οι φωτεινές επιγραφές της Times Square.

Για όταν πάλι θα αποζητάτε λίγη γαλήνη και ευεξία, το ξενοδοχείο παρέχει 452 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και σπα.